Meny

Om oss

Be Good Sweden AB är en nischad livsmedelsgrossist med ett sortiment som anpassats för företag med hälsomedveten kundgrupp (träningsanläggningar, simhallar, idrottsföreningar och eventbolag inom idrott och hälsa).

Vårt kunnande inom sportnutrition tillsammans med vår erfarenhet av försäljning säkerställer att vårt sortiment alltid är aktuellt och i fas med rådande trender. Vi är oberoende av enskilda varumärken och leverantörer. Det gör oss till en pålitlig grossistpartner som ser till att du alltid har de bäst säljande produkterna i ditt sortiment.

Be Goods sortiment är noga utvalt utifrån innehåll, smak, funktion och hur de marknadsförs. Om produkten finns i sortimentet kan man som kund känna sig trygg i att det är en säker och säljande vara, samt att man köper den till ett konkurrensmässigt bra pris.

Utöver grossistverksamheten producerar vi vårt egna Be Good Mineralvatten, som är hjärtat i verksamheten. Drygt 25% av vinsten från vattenförsäljningen skänks till Solvatten som arbetar för en värld där alla har tillgång till rent dricksvatten och sanitet. Läs mer här.

Hos oss på Be good grossisten blir du alltid bemött av trevlig och kompetent personal, erbjuds bra produkter, flexibla och kostnadsfria leveranser. Vi har kunder över hela Sverige; prova oss som leverantör du med. Du kommer inte att bli besviken!


Instagram