Meny

"En bra produkt har ett bra innehåll, en god smak och ett tydligt budskap."

Be Good mineralvatten

Sveriges snällaste mineralvatten! Varje såld flaska bidrar med 25% av vinsten till Solvatten, som möjliggör rent vatten i utsatta områden. Läs mer om vart pengarna tar vägen på www.be-good.se.

Vitamin Well

Våra vitamindrycker är endast sötade med fruktsocker. Alla Vitamin Wells drycker ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler, men välj dem gärna också för den goda smakens skull.

Smiling

Smilings produkter framställs under schyssta förhållanden, garanterade genom Fairtrade-märkning, och ditt val gör skillnad för den lokala befolkningen i de Västafrikanska byarna.

Gainomax

Produkten riktar sig till personer som tränar regelbundet och är utvecklad för att återföra de näringsämnen som kroppen behöver för att snabbt återhämta energi och maximera effekten av fysisk träning.

Nocco

NOCCO BCAA är en funktionsdryck berikad med BCAA, grenade aminosyror, och vitaminer. Alla drycker från NOCCO är kolsyrade och sockerfria. NOCCOs produkter är helt fria från konserveringsmedel och innehåller endast naturliga färgämnen och smaker.

Barebells

God smak och bra marknadsföring ligger bakom succén ”Barebells”. Proteinbars, puddingar, crisps, nötcréme och shakes är de produkter som hittills har fått en Barebell-makeover.

Celsius

Drycken innehåller vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein. Den unika blandningen av ingredienser har tagits fram efter flera års forskning i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så mycket som möjligt med naturliga ingredienser.

Nutramino

Nutramino är ett av skandinaviens ledande märke inom sektorn Sports Nutrition och erbjuder kvalitet, smak och tillgänglighet för aktiva och sunda män och kvinnor.

Alla produkter är utvecklade grundat på vetenskaplig näringslära och lever upp till de stränga livsmedelskrav EU har.

NJIE

Feed your cravings! Propud, finns både som pudding och milkshake med samma fina näringsvärden – alltid utan tillsatt socker.

Vill du bli företagskund?Skicka en ansökan till oss så återkommer vi till dig inom kort.

Vidare till ansökan